Wishlist: Expensive

15 Aug

Bron: weheartit.com

Wishlists, ik heb er enorm veel. Boeken die ik wil lezen, dvd’s die ik graag in mijn bezit wil, make-up-palettes, nieuwe kledij,… Vandaag laat ik jullie mijn expensive wishlist zien, met enkele dure hebbedingetjes die ik ooit wil bemachtigen. Benieuwd? Lees dan snel verder

1. MacBook + cover 

Vroeger begreep ik niet wat mensen zo geweldig vonden aan een MacBook. Ik heb nu zelf al enkele keren met een MacBook mogen werken, en stilaan ben ook ik overtuigd geraakt. Ik heb mijn laptop momenteel 3 jaar, dus zolang hij meegaat ben ik tevreden. Maar ik denk toch dat mijn volgende een MacBook zal worden. Al wordt dat flink sparen. En wat een leuke hoezen zijn er op te verkrijgen, check deze sneeuwwitje-hoes. Helemaal mijn stijl: Disney Prinsessen, maar toch niet te kinderachtig. I want!

2. iPhone

Uiteraard kan ook een iPhone niet ontbreken in dit lijstje. Al gaat die €700 voor een gsm me toch net iets te ver. Ik heb ongeveer 3 jaar geleden een iPod touch gekocht. Stom eigenlijk, want het is exact zoals de iPhone, maar dan zonder belfunctie. Ik sleur dus altijd mijn gsm én mijn iPod touch overal mee. Ik hoop hier nog enkele jaren mee te doen, maar als mijn iPod sneuvelt zal ik toch gaan twijfelen. Uiteraard mag iemand me ook altijd een iPhone cadeau doen, dat wordt geapprecieerd ;). Ook voor de iPhone zijn er superveel mogelijkheden, stickers, covers, leuke zakjes, enz.. Ik ben helemaal verliefd op deze birds nest cage. Ook wel bekend als dé iPhone hoes die Serena Van der Woodsen in seizoen 5 van Gossip Girl gebruikt én ook Hannah van Pretty Little Liars heeft hem. I want²!

3. Louis Vuitton Speedy 30

De Louis Vuitton speedy 30 zit ik ook allang te lemmen. Serieus, dit is gewoon dé perfecte tas. De buitenkant, die felroze binnenkant, niet te groot en niet te klein. Al gaat mijn hart ook wel stilstaan van het bedrag, maar liefst €470 moet je ervoor neertellen. –Slik- Toch hoop ik ooit met dit plaatje over de straat te paraderen. I want ³!

4. Gossip Girl – boekenserie

Als laatste, en ook het goedkoopste uit de reeks. Alle boeken van Gossip Girl! Ik ben een grote fan van de serie en heb al enkele boeken gelezen. Maar zeg nu zelf, zo’n mooie boekenbox wil elke gossip-girl-fan toch in haar boekenkast hebben? Deze hele serie is te koop voor ongeveer €120. Dat komt neer op €10 per boek, wat uiteindelijk voor deze boeken nog vrij veel is, aangezien de boeken al wel enige tijd bestaan. Waarschijnlijk zal dit toch het eerste zijn wat ik zal aanschaffen van dit lijstje ;). Maar tot dan blijf ik naar de prachtige foto’s staren. De knop ‘leg in het winkelkarretje’ is niet veraf. I want^4!

Hebben jullie iets van deze dingen in jullie bezit? Come on, tell me! Of andere leuke hebbedingetjes/covers die je graag wil delen?

You know you love me xoxo Mick 😉

Advertenties

6 Reacties to “Wishlist: Expensive”

 1. jessy 15/08/2012 bij 09:38 #

  ik moet een macbook voor mijn opleiding! nog flink door sparen

  • miiickk 15/08/2012 bij 09:41 #

   Dan heb je toch een goede reden om te sparen ;)! Succes ermee xx

 2. Lifesplash 15/08/2012 bij 11:41 #

  Ik ben momenteel bezig met sparen voor een iPhone, toch twijfel ik af en toe… is het wel me geld waard? :c Mmmm, zo moeilijk.

  • miiickk 15/08/2012 bij 15:01 #

   Inderdaad, dat heb ik zelf ook wel eens. Maar als ik zie hoeveel tijd ik al spendeer met mijn iPod touch denk ik dat hij het wel waard is… Iedereen die een iPhone heeft is er toch lyrisch over! Dilemma’s 😉 xx

 3. xxxcharr 15/08/2012 bij 13:45 #

  Superdure spullen idd.
  die louis vuitton tas<3333 zucht… haha
  x

  • miiickk 15/08/2012 bij 15:02 #

   Inderdaad 😉 de -zucht- beschrijft het helemaal! xx

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: