Studay

27 Sep

Vandaag is het zover, in Antwerpen vindt Studay plaats. Het is nu het vijfde jaar op rij dat ik hier naartoe ga. Elk jaar is dit weer een superleuke dag, vooral voor de eerstejaars. Vandaag zit het weer ons niet echt mee, maar dat gaan we niet aan ons hart laten komen.

De dag begint om 9u met de Academische opening in de Elisabethzaal in Antwerpen.  Dit is uiteraard niet verplicht, maar zeker een aanrader om eens mee te maken. Je krijgt dan allerlei speeches te horen van de rectoren en andere mensen. Achteraf wordt het academiejaar er geopend met een knallende receptie. (Gratis receptie, en de studenten zijn blij ;)).

Na de middag zakken we dan af naar de Gedempte Zuiderdokken. Hier vindt Studay plaats. Als studentenclub nemen we uiteraard deel aan de sportactiviteiten. Zo kunnen we weer wat mooie prijzen in de wacht slepen. Dit zijn altijd leuke activiteiten dus het is niet zo dat het echt een ‘sportsport’-competitie is.

Heel de dag door zijn er optredens en ’s avonds wordt het afgesloten met enkele kleppers.

Het programma van dit jaar:

  • 14u – 14u30: Bazart
  • 15u – 15u40: Marco Z
  • 16u10 – 17u: Kraantje Pappie
  • 17u30-18u30: Merdan Taplak
  • 19u-20u: Absynthe Minded

Ik kijk vooral uit naar Merdan Taplak, dan is er altijd een superleuke sfeer in het publiek.

Voor de rest kan je de hele dag allerlei leuke dingen doen. Er zijn eetkraampjes en drankkraampjes. Je kan een button maken met je eigen foto. Ook zijn er allerlei leuke attracties. Echt de moeite waard!

Dus, aan alle Antwerpse studenten. Zijn jullie er ook vandaag? Als je me ziet, kom gerust een babbeltje slaan. Ik ben te vinden bij de club Biomedica (hoe kan het ook anders ;)). Te herkennen aan onze rood met blauwe kledij. Hopelijk tot straks, ik heb er al ontzettend veel zin in.

Advertenties

Eén reactie to “Studay”

  1. xxxcharr 28/09/2012 bij 13:53 #

    Wat leuk!xx

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: